top of page

Idėjų kalvė 2019

Lietuvos Jaunųjų Mokslininkų Sąjunga bendradarbiaudama su VGTU vesrlo vadybos fakultetu kviečia visus jaunuosius mokslininkus dalyvauti tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „IDĖJŲ KALVĖ 2019“, kurį vyks šių metų spalio 2 - 4 dienomis Lietuvoje.


Akimirkos iš Idėjų kalvės 2018, Plungės raj.

Pagrindinis šios konferencijos tikslas – stiprinti bendravimą ir bendradarbiavimą tarp jaunųjų mokslininkų iš įvairiausių mokslo sričių. Konferencijos metu kiekvienas dalyvis turės galimybę pristatyti savo mokslinę veiklą žodinio arba stendinio pranešimo formatu, susitikti su bendraminčiais, dalyvauti diskusijose pačiomis aktualiausiomis temomis, ir žinoma, smagiai praleisti laisvalaikį, žaidžiant krepšinį, intelektualinius žaidimus, vykstant į ekskursiją po vietines istorines vietoves ir t.t..

SVARBU! Pranešimas turi būti suprantamas atstovams iš kitų mokslo sričių (pvz., jei Jus atstovaujate Fizinius mokslus, Jūsų pranešimas turi būti suprantamas ir Humanitarinių ar Socialinių mokslų atstovams, bei atvirkščiai) bei kitų šalių, todėl pranešimas ir jo santrauka turi būti anglų kalba.


Mes kviečiame pasidalinti savo patirtimi, iššūkiais, su kuriais susiduriama Savo tyrimų metu, problemomis, nesvarbu, ar jos išsprendžiamos ar ne, kadangi kiti dalyviai gali pasižiūrėti į tai visiškai „kitu kampu“, bei pasiūlyti netikėčiausius sprendimus. Paskutinė diena iki kurios lauksime Jūsų pranešimo santraukų yra rugsėjo 20 d. elektroniniu paštu smithy.of.ideas.2019@gmail.com


Detali informacija apie konferenciją, pranešimo rengimo gairės ir santraukos šablonas pateikiami interneto puslapyje: https://www.ljms.lt/id-j-kalv.

Deja, dalyvių skaičius yra ribotas – ne daugiau 50-ies pranešėjų. Todėl paskubėkite laiku pateikti pranešimo santrauką!


Konferencijos data: Spalio 2-4 d. 2019.

Vieta: Kaimo turizmo sodyba „Gaja“ (sodybagaja.lt) Pabariukų k., Tytuvėnų apyl. sen., Kelmės r. sav., Lietuva

Konferencijos mokestis – 110 Eur, kuris padengs:

1) Registraciją;

2) Prieigą prie visų pranešimų santraukų ir konferencijos medžiagos;

3) Prieigą prie žodinių ir stendinių pranešimų;

4) Maitinimą (pusryčiai, pietūs, vakarienė ir kavos pertraukos) kiekvieną dieną;

5) Konferencijos atidarymo vakarėlį ir tam tikras laisvalaikio veiklas, kurios bus galimos sodyboje;

6) Apgyvendinimą sodyboje (dvi naktys ir trys dienos), t.y. visos konferencijos metu.


Nario mokesti galima padengti ir pagal Erasmus+ teaching and training mobility agreement. Daugiau informacijos kreipkitės į VGTU VVF starteginių partnerysčių prodekanę Milena Medineckiene paštu milena.medineckiene@vgtu.lt


Atkreipiame dėmesį, kad konferencijos mokestis nepadengia kelionės iki sodybos kaštus ir kelionės draudimo. Jei Jus nežinote, kaip pasiekti sodybą „Gają“, nepergyvenkite, mes padėsime suorganizuoti Jūsų kelionę! Tik perspėkite mus apie tai iš anksto!


Jei turėtumėte klausimų, mielai Jums atsakys ir padės - Salomėja Vanagienė ir Edita Voitechovič. Kreipkitės elektroniniu paštu: smithy.of.ideas.2019@gmail.com arba telefonu: +370 62 360 283 (Salomėja).


Iki greito susitikimo!

bottom of page