top of page

Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga jau keturioliktus metus iš eilės skelbia geriausių magistro dar

Geriausių magistro darbų konkursas – tai puikus būdas II pakopos studentams išbandyti savo jėgas Lietuvos mastu konkuruojant su savo mokslo srities magistrantais. Viskas, ko reikia – pateikti jau apgintą magistro darbą Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjungai (LJMS).


Konkurso dalyviais gali tapti 2021-2022 mokslo metais apginti magistro darbai. Laimėtojai bus paskelbti apdovanojimų ceremonijoje, kuri vyks 2022 m. lapkričio mėnesį.


Nuotraukos autorė: Jovita Žėkaitė

Kandidatus geriausių magistro darbų apdovanojimams laimėti gali siūlyti Lietuvoje veikiančių aukštųjų mokyklų fakultetų dekanai arba jų įgalioti atstovai, taip pat patys studentai, jeigu jų darbas buvo patvirtintas teiktinu aukštojo mokslo institucijos tarybos posėdžio metu. Konkursui galima siūlyti po vieną kiekvienos srities magistro darbą, apgintą 2021-2022 mokslo metais.

Konkurso metu bus išrinkti septyni geriausi magistro darbai iš fizinių, technologijos, biomedicinos, humanitarinių, socialinių, žemės ūkio mokslų ir menų sričių. Darbus vertins įvairių Lietuvos mokslo ir studijų institucijų mokslininkai, atsižvelgdami į mokslinių tyrimų svarbą, vertę, išsamią ir tikslingą literatūros apžvalgą, tyrimų rezultatų kokybę ir išvadų pagrįstumą, darbo originalumą ir kt.

Darbus galima siūlyti iki liepos 20 dienos, pildant siūlymo formą internete adresu https://www.ljms.lt/geriausi-magistro-darbai.

Iki malonių susitikimų!


Renginio koordinatorė,

dokt. Laura Dargenytė-Kacilevičienė el. p.: germagljms@gmail.com

tel.: +370 690 70 141

bottom of page