top of page

Kvietimas dalyvauti konkurso „Geriausi magistro darbai 2021“ laimėtojų apdovanojimo ceremonijoje

Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjungos (LJMS) kartu su Užsienio reikalų ministerija (URM) rengiamas „Geriausi magistro darbai 2021“ bei „Geriausi magistro darbai Europos Sąjungos politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika“ konkursas artėja į pabaigą. Konkurso laimėtojų apdovanojimų ceremonija vyks š.m. lapkričio 18 dieną 14 val. Užsienio reikalų ministerijoje. Laimėtojai bus paskelbti likus vienai savaitei iki konkurso. Konkurso dalyviai ir dalyvių vadovai, būkite budrūs, rezervuokitės 11-18 dieną savo kalendoriuose. O gal tai visgi Jūs, tie laimingieji?


Renginys planuojamas kontaktiniu būdu tik konkurso laimėtojams bei jų vadovams. Būtina su savimi turėti galimybių pasą arba kitą jam prilygstantį dokumentą bei atvykti su kauke ar kita veidą dengiančia priemone. Renginio ceremonijos transliacija bus vykdoma LJMS Facebook paskyroje.


Su renginio laimėtojais bus susisiekta asmeniškai iškart po laimėtojų paskelbimo. Jeigu negalėsite atvykti į renginį, dėl dovanų atsiėmimo bus susitarta asmeniškai.


Gražios dienos linkėdami,

LJMS, URM ir geriausio magistro darbo koordinatorė Evelina Voronovič

bottom of page