top of page

Konkursas „Geriausi magistro darbai Europos Sąjungos politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika“

Atnaujinta: 2023-06-22

Užsienio reikalų ministerija, bendradarbiaudama su Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga, kviečia dalyvauti konkurse „Geriausi magistro darbai Europos Sąjungos politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika“. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti piniginiais prizais !!!




Konkurse kviečiami dalyvauti asmenys, kurie 2022-2023 akademiniais metais buvo Lietuvos Respublikos aukštojo mokslo institucijų antrosios studijų pakopos arba vientisųjų studijų studentai, arba Lietuvos Respublikos piliečiai, kurie buvo užsienio aukštojo mokslo institucijų studentai ir apgynė ne mažiau kaip „gerai“ (8-10) įvertintą magistro darbą ES politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika.

Asmenys, pageidaujantys dalyvauti konkurse, užpildytą konkurso paraišką ir kitus dokumentus turi pateikti elektroniniu paštu ES-darbu-konkursas@urm.lt iki 2023 m. rugsėjo 10 d. (imtinai).


Detalesnę informaciją apie magistro darbų pateikimo tvarką, vertinimo kriterijus ir prizus rasi čia: https://manoeuropa.urm.lt/lietuva-es/aktualijos/magistro-darbu-es-tematika-konkursas/?filterQuery=

bottom of page