top of page

Geriausi magistro darbai ES politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika 2021

Užsienio reikalų ministerija kartu su Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga skelbia konkursą „Geriausi magistro darbai Europos Sąjungos politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika“. Konkurso tikslas – skatinti aukštojo mokslo antrosios studijų pakopos studentus gilinti kompetenciją Europos Sąjungos politikos formavimo ir įgyvendinimo temomis, puoselėti valstybės ir aukštojo mokslo institucijų bendradarbiavimą rengiant aukšto lygio ES reikalų specialistus ir mokslininkus, kurie prisidėtų prie ES politikos veiksmingo įgyvendinimo ir Lietuvos interesų Europos Sąjungoje užtikrinimo.



Konkurse kviečiami dalyvauti asmenys, kurie 2020-2021 akademiniais metais buvo Lietuvos Respublikos aukštojo mokslo institucijų antrosios studijų pakopos studentai ir apgynė ne mažiau kaip „labai gerai“ įvertintą magistro darbą ES politikos formavimo ir įgyvendinimo tematika.


Konkurso komisijos sprendimu geriausiems darbams skiriamos 1–3 vietos ir 2 skatinamosios vietos pagal nustatytus kriterijus. Nugalėtojai bus apdovanoti piniginiais prizais, kurių bendra vertė siekia 2600 eurų.


Paraiškos konkursui priimamos iki rugsėjo 6 d. (imtinai). Konkurso rezultatus numatoma paskelbti iki gruodžio mėnesio. Daugiau informacijos apie konkursą, dalyvavimo sąlygas, vertinimą ir apdovanojimus rasite www.manoeuropa.lt.



Lietuvos Jaunųjų mokslininkų sąjunga

Geriausio magistro darbo koordinatorė

Evelina Voronovič

bottom of page